Nigrine Sporthorses on hevoskeskus, joka keskittyy hevosten kilpaiiluttamiseen, valmentamiseen sekä kasvattamiseen. Tallimme työntekijät huolehtivat hevosten hyvinvoinnista ja osittain kilpailuttamisesta. Tallin kasvatustoiminnalla taas pyritään nostamaan uusia sukulinjoja esille sekä kasvattamaan suorituskykyisiä hevosia.

Saksassa, Stuttgartissa, sijaitseva kartano ja sen tilukset majoittavat useita siitosoreja, kilpahevosia ja varsoja. Suuret laitumet ja hiekkapohjaiset tarhat tarjoavat turvalliset ulkoilumahdollisuudet, puhumattakaan hevosten liikuttamisesta kauniissa lehtimetsissä. Pahimpia kelejä varten tallialueelta löytyy kaksi kappaletta maneeseja. Kaksi kenttää sijaitsevat lehtimetsän kupeessa maastoreittien alkupäässä. Hevosten uittopaikka, n. 100m pitkä hiekkapohjainen allas on myös kiven heiton päässä tallirakennuksesta, tammalaitumien kupeessa.

Hevonen kuin hevonen viihtyy rauhallisessa ja turvalllisessa ympäristössä, jossa on rutiinit kohdallaan. Varsasta lähtien hyvin kohdellut ja opetetut hevoset kasvavat monipuolisiksi ja fiksuiksi hevosiksi. Tarjoamme varsasta lähtien hevosystävällisiä ja kasvua tukevia aktiviteettaja ja talliltamme löytyykin orilaitumia sekä siitostammoille varattuja laitumia yllin kyllin. Tallin vakiovarustukseen kuuluu eläinlääkäri ja kengittäjä, sekä hierojia, jotka ylläpitävät hevosten terveyttäjä ja huoltavat yksilöllisesti jokaista hevosta.

Valmennuspuolella painotamme hevosten viihtyvyyteen. Tavoitteena on rakentaa yhteistyökykyinen, herkkä ja miellyttävä hevonen ilman kipua, pakottamista ja huonoja kokemuksia. Hevosista koulutetaaan monipuolisia - maastoilu, uitto sekä hyppääminen kuuluvat jokaisen hevosen peruskoulutukseen. Virkeämielinen hevonen oppii helposti uusia asioita, toisin kuin tylsistynyt ja yksitoikkoisesti koulutettu hevonen.

Lyhyesti muotoiltuna painotamme luonnollisuuteen, mutta pyrimme parhaimpaan mahdolliseen tulokseen. Hyvät hevoset kasvavat hyvistä oloista!